El Dr. Víctor Parejo Cortés és expert en disfunció erèctil, ecografia doppler de penis i cirurgia andrològica.

El Dr Víctor Parejo Cortés és llicenciat en medicina per la Universitat de Barcelona i especialista en Urologia per l’Hospital Universitari Parc Taulí.

 

Actualment realitza la seva activitat professional com a adjunt a la unitat d’Andrologia de l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona i Hospital de Santa Caterina (IAS)

 

El Dr. Parejo és especialista en hiperplàsia prostàtica mitjançant energia làser, cirurgia laparoscòpica i retroperitoneal així com en medicina sexual i andrologia, desenvolupant la seva activitat en la sanitat pública i privada.

 

Fellowship de l’European Board of Urology (FEBU) i Fellow del Comité Europeo de Medicina Sexual (FECSM), ha completat la seva formació al departament d’Andrologia de St.Peter de la University College (Londres, Regne Unit). Ha estat ponent en congressos nacionals i internacionals.

 

Pertany a les Associacions Catalana, i Europea d’Urologia i és membre de la Societat Europea de Medicina Sexual, havent publicat articles en diverses revistes d’àmbit tant nacional com internacional.

Formem part de les següents societats

teaserbox_7952688.jpg
Logo-AEU-Corporativo.png
Untitled-1.png
Endo-Society-logo@2x.png
logo_banner.png