El Dr. Serra Deola és uròleg especialitzat en el tractament quirúrgic i estudi de la litiasi urinària, a més de la urologia oncològica i general.

WhatsApp Image 2021-01-07 at 10.47.11.jp

El Dr Arnau Serra Deola és llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Urologia per l’Hospital Universitari Joan XXIII.

Actualment realitza la seva activitat professional com a adjunt al Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Josep Trueta de Girona, i forma part de la unitat de litiasi renal.

El Dr. Serra Deola s'ha format nacional i internacionalment en el tractament mínimament invasiu i estudi metabòlic en la litiasi renal, desenvolupant la seva activitat en la sanitat pública i privada.

Fellowship de l’European Board of Urology, ha completat la seva formació al departament de Litiasi del Alborg Univertisy Hospital de Dinamarca. Hestat ponent en congressos nacionals i internacionals.

Pertany a les Associacions Catalana d'Urologia (membre de la Unitat de Litiasi), Asociación Española de Urología, European Urology Society i European Endourological Society, havent publicat articles en diverses revistes d’àmbit tant nacional com internacional.

Formem part de les següents societats

teaserbox_7952688.jpg
Logo-AEU-Corporativo.png
Untitled-1.png
Endo-Society-logo@2x.png
logo_banner.png